Featured Slider

Kuasa Youth 8

YOUTH mengaku dan mengesahkan, tiada menggunakan lebih 1500 jenis bahan kimia.

HEBAT kan?

Kalau bagi Mamajura yang orang makmal ni (yang setiap hari bergelumang dengan bahan kimia) berasa sangat bangga dan kagum dengan Kajian Sains disebalik YOUTH.

#DoozyBeauty
#beYOUtiful
#mamaCOOL
#SaintisCantik
012-6647809

#YOUTH



Kuasa Youth 7

100% vegan.

Apa maknanya? 
Ingredients nya sumbee tumbuhan sahaja.
Ekstrak semulajadi dari tumbuhan.

Bau pon sangat fresh dan sangat best!

#DoozyBeauty
#beYOUtiful
#mamaCOOL
#SaintisCantik


Kuasa Youth 6


Pencinta binatang akan pilih produk yang SAY NO TO ANIMAL TESTING.

Dan YOUTH antara yang menyokong kempen NO ANIMAL TESTING.

#DoozyBeauty
#beYOUtiful
#mamaCOOL
#SaintisCantik
012-6647809

#YOUTH

Kuasa Youth 5




Ada soalan semalam di YOUTH Workshop.

“Sesuai kah produk YOUTH ini untuk ibu mengandung dan menyusu? Kerana risau vitaminA atau retinol berlebihan.”

Jawapannya:
• Sesuai. Tiada masalah.
• Kerana, YOUTH hanya lah produk untuk penjagaan kulit. Tiada kajian dan tiada bukti bahawa produk kulit boleh meresap ke janin mahupon susu ibu 😊

Ps : ini bukan produk ada merkuri.

Kuasa Youth 4


Formula dalam kesemua produk YOUTH telah mewartakan. Dan patents telah didaftarkan.

Tak boleh sebatang curi formula.

Formula dah masuk dalah peti besi 88inci
(Gurau je)

Siapa curi formula YOUTH yang telah dipatents kan, kena saman juta juta USD.
Mampu nak bayar?

Tak mampu bayar saman juta-juta, u ols order je la YOUTH dengan Mamajura.

Mesti happy.

#DoozyBeauty
#beYOUtiful
#MamaCOOL
#SaintisCantik
012-6647809

#YOUTH

Kuasa Youth 3



YOUTH.

Kebanyakkan syarikat kosmetik dan penjagaan peribadi menggunakan paraben dan formalin sebagai agen pengawet untuk memastikam bahan atau produk mereka tahan lama.

Betul kan?

Tapi tahukah anda yang bahan-bahan seperti saya nyatakan diatas mempunyai kesan jangka panjang yang memudaratkan kesihatan sebenarnya. Ia boleh menyebabkan kanser dan radang pada organ badan.

Tapi, YOUTH tidak mempunyai bahan itu. 

Kajian demi kajian menemui bahan yang lain, dan tidak merbahaya kepada kesihatan.

Anda berminat nak tahu apakah bahannya?

012-6647809

#YOUTH

Kuasa Youth 2



Kajian YOUTH dilakukan pada semua peringkat umur.

Pihak Shaklee mengambil 10 orang pada setiap peringkat umur bermula dari 20an, 30an, 40an, 50an, 60an dan 70an.

012-6647809

#YOUTH